Curator The Museum Journal

Fikk akkurat vite at tidsskriftet har akseptert artikkelen Balancing conflicting types of authenticity in the reconstruction of sound and music in the installation work Blikk (1970). Den ble skrevet i løpet av sommeren, og kommer på trykk i Januar 2023.


Norsk lydarkivkonferanse 2022

Den 25. og 26. April arrangeres Norsk lydarkivkonferanse på det Deichmanske bibliotek i Oslo, og jeg har en presentasjon den 26. Den bygger på boken «Elektrisk lyd i Norge» fra 2019, samt nyere forskning fra Norsk kulturråds rammeverk Skapende praksiser i musikk (2021-22).

Her er programmet.


Computer music and post-acousmatic practices

Ulf Holbrook og jeg har fått antatt en kort artikkel Computer music and post-acousmatic practices til årets ICMC i Limerick. Konferansen finner sted 3.-9. juli, og nettstedet er her.


To tekster pluss en anmeldelse

Jeg bidro til fjorårets Electronic Music Networks konferanse med artikkelen Soundscapes for experiencing architecture in virtual reality – elements and considerations fra prosjektet Skogen i huset, og til siste nummer av Organised Sound med en anmeldelse av boken Sound arts now, redigert av Cathy Lane og Anghus Carlyle. I det nummeret finnes også en hyggelig anmeldelse av Miller Puckette og Kerry Hagans bok Between the Tracks der jeg har et kapittel.